sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Aqua Yogaa

Kyseessä ei ole trendikäs joogamuoto lähes 40-asteisessa kahluualtaassa, vaan ehtaa hathajoogaa sateisessa Kupittaanpuistossa puoli kahdeksalta maanantaiaamuna.

Pyöräilin kotiin aamujoogan jälkeen tippa nenänpäästä roikkuen, mutta riemukas hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa. Lähdin puistojoogaamaan positiivisin mielin, vaikka säätiedotus uhkasikin aamukuudelta mörkömäisellä saderintamalla. Ajattelin, että saadaanpahan pieni kesäseikkailu jos oikein tulee sadetta niskaan! Nyt istun sohvalla höyryävän kuuma kookostee vieressäni ja katselen ikkunasta harmaata taivasta. 

Joogasimme tänään vanhojen puiden muodostaman lehväkaton alla sateen ropistessa korkealla latvuksissa. Ylös katsoessa näkyi vihreitä suuria lehtiä ja siellä täällä pala taivasta. Puiden muodostaman katoksen ulkopuolella satoi kaatamalla ja me vain joogasimme tyytyväisinä silmät suljettuina, vaikka välillä lehtien välistä putoili tippa jos toinenkin. Ihanan tunnelmallista! Ohikulkijat katsoivat kummissaan joogaavaa joukkoamme... Lopettelimme tunnin hieman etuajassa, kun olosuhteet alkoivat muuttua liian kosteiksi. Ennen lähtöä hengittelimme kuitenkin aivan rauhassa ulos huolet ja murheet ja sisään positiivisia, lempeitä ajatuksia. Sateisen ja kolean aamujoogan jälkeen on kyllä voittajafiilis!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti