maanantai 11. kesäkuuta 2012

Maanantaiaamun joogalla iloa uuteen viikkoon

Aamuinen jooga kasteenraikkaassa puistossa alkoi tänään maanantaina klo 7.30. Paikalla oli mukavan runsaslukuisena aamuvirkkuja joogeja aloittamassa viikkoaan joogamatolla. Sää oli mahtava, aurinko lämmitti kasvoja ja selkiä, taivas oli täysin pilvetön ja sininen. Nurmikko oli viileän raikas ja kaste kimalteli vielä ruohonkorsisssa.
Aistiharjoituksen myötä lähdimme availemaan kehoamme ja mieltämme erilaisten seisten tehtävien taivutusten ja kiertojen avulla. Tasapainoharjoituksiin saimme pientä lisähaastetta epätasaisesta alustasta ja varsinkin puu-asanassa tuntui, että ojennuimme ja kasvoimme täyteen mittaamme kohti sinistä taivasta ja juuret puolestaan upposivat syvälle mehevään multaan. Kissasarjoista laajensimme liikkeitä cobraan, venyttelevään sekä seisovaan koiraan dynaamisin ja staattisin asennoin. Venyttelyjen kautta lopettelimme harjoituksen savasanassa, täydellisen rentoutumisen asennossa, kuunnellen tyyntä aamua ja linnunlaulua.

Seuraava puistojooga keskiviikkona 13.6. klo 17.30, sääukko lupailee aurinkoista ja lämmintä keliä. Mukaan 5 € mielellään tasarahana, voit myös ostaa paikan päältä Puistojoogalipukkeita, niin ei tarvitse kanniskella käteistä. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti